Danas su pristigli rezultati testova za tri osobe iz Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan obavijestio je kako je potvrđen virus kod dvije djelatnice Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, a tijekom dana preventivno je testirano još 59 osoba.

“Dužnost mi je obavijestiti vas o prvim, testiranjem dokazanim, slučajevima oboljelih od bolesti COVID-19 na području grada Metkovića. Na temelju jučer uzetih uzoraka, a sukladno danas pristiglim rezultatima, potvrđen je virus kod troje naših sugrađana.

Dvije od tri oboljele osobe, djelatnice su Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković koje nisu imale simptome i pripremale su za smjene u izolaciji.

Tijekom današnjeg dana, iz preventivnih razloga, testirano je 59 osoba, štićenika i djelatnika Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, a rezultate testiranja očekujemo tijekom sutrašnjeg dana.

Ne želim stvarati paniku, ali vas još jednom molim da se pridržavate uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Grada Metkovića.

Smanjimo socijalne kontakte, grupiranja, druženja, jer samo odgovornim ponašanjem možemo suzbiti ovu pandemiju”, napisao je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Pročitajte originalni tekst na linku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here