Amazon Prime Video objavio je najavu romantičnog znanstvenofantastičnog filma ‘Bliss’. Uz realne priče o ljubavi i odnosu oca i kćeri, film provlači znanstvenofantastičnu priču o životu u računalno generiranoj iluziji koju su dvoje glavnih glumaca, Salma Hayek i Owen Wilson, snimali, između ostalog na Lopudu i u Splitu.

Holivudske zvijezde Salma Hayek i Owen Wilson u srpnju 2019. boravili su zbog snimanja u Hrvatskoj i u Dubrovniku, a Owen se u našem gradu osjećao kao doma.

Owen Wilson zaigrao nogotenis na Belvederu, stvarno je “legenda”

ZVIJEZDA NA STRADUNU: Drugo ljeto Owen Wilsona u Gradu

U Splitu su kadrove snimali na Vidilici, u Galeriji Meštrović, rivi i na Prokurativama, nakon čega je tijekom noćne vožnje brodom Hayek poslala poruku ‘Volim te, Hrvatska’.

Nakon Splita snimanje ‘Blissa’ nastavilo se na dubrovačkom području, odnosno na Lopudu.

Wilson u ‘Blissu’ glumi svježe razvedenog Grega koji na svom divljem putovanju upoznaje tajanstvenu Isabel (Hayek), beskućnicu koja tvrdi da je svijet računalno generirana iluzija. Greg ubrzo otkriva da u Isabelinoj teoriji možda ima i istine. To otkriće mijenja njegov pogled na svijet, a bezbrižno prihvaćanje uzbuđenja koje mu nosi simulacija, oslobađa ga težine krivnje i odgovornosti. Međutim, u život mu se ubrzo upleće stara stvarnost u obliku kćeri Emily (Nasta Cooper) koja ga pokušava vratiti natrag u svoju verziju stvarnosti, za koju Isabel tvrdi da nije stvarna. Kako kaže scenarist i redatelj filma Mike Cahill, pitanje čija je stvarnost stvarna, Isabelina ili Emilyna, glavna je dramska okosnica filma, koji će premijerno biti prikazan 5. veljače.

Pogledajte najavu.

Pročitajte originalni tekst na linku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here