Od početka godine, u Javnoj ustanovi Rezervat Lokrum zaposleno je devet osoba. Ravnatelj Ivica Grilec opravdao je ova zapošljavanja novim Pravilnikom o unutarnjem ustroju i sistematizaciji, usvojenim krajem 2019., s ciljem efikasnijeg upravljanja poslovnim procesima, eliminacije prekovremenog rada te podizanja razine usluga. Rezervat u ovom trenutku ima 65 zaposlenika, a brutto iznos plaća na mjesečnoj razini iznosi cca. 710 tisuća kuna.

Natječaji su putem stranica Rezervata Lokrum objavljeni od 15. siječnja do 9. ožujka 2020., u razdoblju neposredno prije proglašenja pandemije. Tako je putem natječaja u prvih pet mjeseci tekuće godina zaposleno devet novih djelatnika.

„Nakon što je prošle godine usvojen novi Pravilnik o unutarnjem ustroju i sistematizaciji radnih mjesta u Javnoj ustanovi Rezervat Lokrum, s ciljem efikasnijeg upravljanja poslovnim procesima, eliminaciji potrebe za prekovremenim radom, ali i podizanja ukupne razine usluge, objavljeno je osam natječaja za zapošljavanje uključujući i onog za stručnog voditelja koji je mandatnog karaktera”, pojasnio je nova zapošljavanja ravnatelj Ivica Grilec.

Na mjestu stručnog voditelja zaposlena je Nikolina Grković. Zaposlena su i dva čistača – Vlaho Golemac i Ivica Šimunović. Na mjestu vrtlara zaposlen je Dinko Vianelli. Na mjesto stručne suradnice za krajobraznu arhitekturu zaposlena je Marija Rajčić, dok je na mjesto stručnog suradnika za javnu nabavu i EU fondove zaposlen Mateo Šeparović i to na mandat od četiri godine s mogućnošću ponovnog reizbora. Na mjestu upravitelja stroja zaposlen je Daniel Soldo, a zaposlena su i dva vatrogasca – Pero Šain i Ivan Kelez.

Ravnatelj Grilec kazao nam je da Rezervat trenutno ima 65 zaposlenika te da brutto iznos plaća na mjesečnoj razini iznosi oko 710 tisuća kuna.

Pročitajte originalni tekst na linku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here